Pis en venda a Granollers, Barcelona

REF. 16462

Ref. 16462 120 m2 33 m2 4 2 1 1
venda: 365.000 

Benvingut a la teva nova llar, un espectacular habitatge en venda en aquesta nova i ideal zona de Granollers, gestionada per la immobiliària Immomax EL BUFET. Prepara't per veure aquest increïble espai que estem desitjant mostrar-te!


Aquest immoble ofereix totes les comoditats que necessites per gaudir, amb espais per a tots els membres de la teva família i sense renunciar al confort i l'estil.


Amb una bona distribució i molta llum natural aquest les seves àmplies estances que et permetran gaudir de cada racó de la teva nova llar. La cuina totalment equipada és perfecta per als amants de la gastronomia, àmplia i oberta al saló-menjador que esdevindrà l'espai ideal per relaxar-te i gaudir de moments inoblidables amb la família i amics amb els enormes finestrals i tota la natural.


Imagina també poder gaudir del teu temps lliure a la seva fabulosa terrassa, amb més de 30 m2 d'espai exterior on podràs relaxar-te, organitzar fantàstics sopars o jugar amb els més petits. A més, la ubicació privilegiada d'aquest pis us garanteix la màxima tranquil·litat en una zona totalment nova, al costat del parc del Lledoner amb fantàstics espais verds i infantils, però sense renunciar a l'àmplia oferta de serveis que us ofereix la proximitat al centre de Granollers.


Però això no és tot, ja que el seu equipament i els seus acabats no us deixaran indiferent. Amb armaris encastats, calefacció per aerotèrmia, llums leds, persianes elèctriques al saló, terres de fusta, tancaments amb pont tèrmic, càmeres de seguretat a la comunitat i sense oblidar-nos de la plaça d'aparcament i el traster.


No esperis més i vine a visitar aquest increïble habitatge en venda. Et prometem que no te'n penediràs! Fes d'aquest pis la teva nova llar i comença a gaudir d'una vida nova!


Necessites hipoteca? Oferim possibilitats de finançament, amb estudi sense cap cost. Consulta'ns En els preus publicats no estan inclosos els impostos (ITP/IVA o AJD) i despeses de la compravenda o lloguer segons corresponguin. Demaneu la informació detallada de les característiques de l'immoble, els impostos i despeses de la vostra operació, estarem encantats d'atendre'ls. Els metratges de cada immoble són els obtinguts de la cèdula dhabitabilitat o del cadastre.


Vine a descobrir la teva nova llar ara! T'estem esperant a IMMOMAX per ajudar-te a complir els teus somnis! No deixis passar aquesta oportunitat única!

Any de construcció 2019
Construïts 120 m2
Útils 105 m2
Preu/m² 3.042
Terrassa 33 m2
Dormitoris 4
Banys 2
Cuina moblada
Calefacció
Traster
Garatges 1
Alçada/Planta 1
Fusteria Exterior
Fusteria Interior
Estat
Ascensor
Qualificació Energètica En tràmit
Llum
Aigua

Immobles similars:

 
 103 m2  3  2
Habitatge espaiós a Sant Antoni, a prop de Pl. Espanya i centre comercial de Las Arenas. Ampli saló menjador, molt lluminós. Gran cuina office, amb sortida a galeria. 3 habitacions, de les quals 2 són dobles grans amb vistes i exteriors (anteriorment eren 4 habitacions). 2 banys complets. 2 Ascensors. Calefacció de gas
435.000 €
 
 118 m2  4  2
Pis en venda a Vilanova I La Geltru, amb 118 m2, 4 habitacions i 2 banys, Traster i Ascensor.
335.000 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: