Finca rustica en venda en Tivenys

Xalet Independent en venda a Tivenys, Tarragona

Tivenys - REF. 13014

Ref. 13014 4.394 m2
venda: 26.000 

Aquesta finca rústica es troba a les proximitats de Tivenys i ofereix una meravellosa oportunitat per gaudir i connectar-se amb la natura. Destaca per una bonica caseta de 36 m2 amb una estructura sòlida i reformada. A més, compta amb un porxo amb barbacoa, ideal per gaudir de menjars exteriors i reunions familiars o amb amics.

L'accés a la finca és excel·lent, cosa que facilita el trasllat i la comoditat per a visitants i propietaris. La presència d'un pou d'aigua a la finca assegura un subministrament constant, cosa que resulta molt beneficiosa per mantenir la vegetació.

A més, la finca està plantada amb oliveres i garrofers, que li atorguen un aspecte tradicional i pintoresc. La presència daquests arbres no només proporciona ombra i bellesa al paisatge, sinó que també ofereix loportunitat de tenir una font addicional dingressos a través de la producció doli doliva i altres productes derivats.

Les vistes des de la finca són excepcionals, ja que permet gaudir de la bellesa dels voltants, com ara les muntanyes i els paisatges naturals que l'envolten. Això brinda una sensació de pau i tranquil·litat, perfecta per desconnectar del tràfec diari i gaudir de la serenitat de la natura.

En resum, aquesta finca rústica a prop de Tivenys és una veritable joia, amb una caseta ben estructurada i un porxo amb barbacoa per gaudir de l'aire lliure. Amb aigua de pou, bon accés, plantacions d'oliveres i garrofers i vistes impressionants, aquesta propietat té un enorme potencial per a aquells que busquen connectar-se amb la natura i escapar de l'enrenou de la vida urbana. No dubteu a visitar aquesta meravella amb tant potencial!

Any de construcció 1975
Construïts 4.394 m2
Parcel·la 36 m2
Preu/m² 6 €/m²
Estat
Qualificació Energètica En tràmit
Accés discapacitats
La direcció de l'immoble és aproximada.
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: