Xalet en venda en L'Ampolla

Xalet Independent en venda a Ampolla, L', Tarragona

Ampolla, L' - REF. 13021

Ref. 13021 100 m2 3 2
venda: 235.000 
Superfície construïda 100 m², xalet sup. útil 100 m², núm. hab. individ.: 1, habitacions dobles: 2, 2 bany/s, aire acondicionat (fred i calor), antiguitat entre 10 i 20 anys, armaris empotrats, calefacció (elèctrica), asfaltat, fusteria exterior (alumini), fusteria interior, cuina, menjador, estat conservació: bon estat, jardí (comunitario y propio), safareig, moblat, núm. de plantes: 3, orientació sud-est, piscina (comunitaria), assolellat, terrassa, tipus de sòl: gres, urbanitzat, s'accepten mascotes, enllumenat, pati, nivel energètic de emissions: E, 38,9, nivell energètic de consum: F, 229,8.
Construïts 100 m2
Útils 100 m2
Preu/m² 2.350
Dormitoris 3
Banys 2
Moblat
Calefacció
Fusteria Exterior
Orientació Sureste
Estat
Tipus de terra
Aire condicionat
Piscina comunitària
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
La direcció de l'immoble és aproximada.

Immobles similars:

 
 483 m2  7  2
Masia en venda a la localitat de Tortosa de 483 m2 d'edificacions amb una parcel·la de 18.328 m2 de terreny de regadís cultivat de blat de moro.
Disposa d'aigua de pou i d'electricitat, a banda de tenir concessió de regadiu del canal de l'esquerra de l'Ebre.
La casa central està formada per entresòl i dos pisos, amb un menjador exterior amb cuina i zona enjardinada. També disposa de 7 habitacions, un saló amb llar de foc i dues cambres de bany. Al segon pis hi ha una sala diàfana amb diverses finestres, que permeten observar unes meravelloses vistes al riu Ebre i al Port Montcaro. També hi ha un annex amb entresòl amb tres habitacions i un primer pis diàfan. Seguint amb les estances, hi ha un altre annex més petit com a magatzem i garatge.
A l'altra part de l'edificació hi ha dos magatzems junts d'uns 80 m2 cadascun, un disposa d'entrada per a cotxes.
I a uns 100 ms hi ha un altre magatzem de 72 m2 amb llum i aigua de pou.
Bon accés i prop d'equipaments diversos. La finca disposa d'accés directe al Rio Ebre, molt a prop (a uns 400m) hi ha un Centre de tecnificació de rem.
El terreny, cases i edificacions estan situades a 5 km de Tortosa, 24 km del Port Montcaro i el Delta de l'Ebre és a una distància de 30 km.
Forma part del recorregut de la via verda Tortosa- Deltebre (al Delta de l'Ebre).
Ideal per a turisme rural o crear negoci de lloguer d'habitacions. Les terres són aptes per a cultiu de regadiu i secà, també per a la cria d'animals, cavalls...etc.
189.000 €
 
 186 m2  7  2
Masia amb aigua i llum de 2934 m² a 5 minuts de Roquetes i 10 minuts de Tortosa. La masia esta formada per 186m2 distribuïts en dues plantes. A la primera planta hi trobem un saló menjador, cuina molt espaiosa amb foc, 1 bany i 3 habitacions. A la segona planta hi trobem una gran terrassa amb bones vistes, una sala gran amb llar de foc, 4 habitacions i 1 bany. Hi ha algunes finestres que estan canviades per alumini, la resta són de fusta. L'aigua de la masia és aigua de pou, de la font de la Caramella i del canal del riu Ebre . Hi ha 2.748m2 de terreny, 1 magatzem i altres construccions destinades a emmagatzematge. Oportunitat per fer un xalet o una 2a residència. Molt bona ubicació. Per visitar-la no dubtis a posar-te en contacte amb mi!
249.500 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: