Casa en venda en El Pinell de Brai

Cases en venda a Pinell De Brai, El, Tarragona

Pinell De Brai, El - REF. 13036

Ref. 13036 321 m2 6 1
venda: 42.000 
Superfície construïda 321 m², casa sup. útil 300 m², núm. hab. individ.: 1, habitacions dobles: 5, 1 bany/s, antiguitat més de 50 anys, asfaltat, fusteria exterior (fusta), llar de foc, cuina, menjador, estat conservació: a reformar, safareig, núm. de plantes: 3, orientació sud-est, assolellat, terrassa, tipus de sòl: gres, s'accepten mascotes, cantonada, enllumenat, nivel energètic de emissions: D, 31, nivell energètic de consum: D, 158.
Construïts 321 m2
Útils 300 m2
Preu/m² 131 €/m²
Dormitoris 6
Banys 1
Fusteria Exterior
Orientació Sureste
Estat
Tipus de terra
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
La direcció de l'immoble és aproximada.

Immobles similars:

 
 110 m2  4  2
Casa en venda de 110m2 distribuïts en 4 plantes per reformar al cor del poble.

Amb una ubicació a prop del Parc Natural dels Ports.

Amb les seves 4 plantes, aquesta propietat té un potencial il·limitat per ser transformada en una llar veritablement única.

Un dels aspectes més destacats d'aquesta casa és la terrassa a la darrera planta. Aquesta terrassa té el potencial de convertir-se en un espai de “chill out” on els propietaris podran relaxar-se i gaudir de vistes impressionants al castell i les majestuoses muntanyes circumdants. Aquesta àrea exterior afegeix un toc especial a la propietat i permet la connexió amb l'entorn natural i les vistes panoràmiques.

En resum, aquesta casa en venda a Paüls presenta una emocionant oportunitat per als que busquen crear el seu propi refugi personal en un entorn natural i pintoresc. Amb la seva ubicació cèntrica al poble i el seu potencial de disseny a les 4 plantes, aquesta propietat convida a la imaginació i la realització d'una llar a mida en un entorn bonic i tranquil.
36.000 €
 
 324 m2  4  1

Casa en venta de 324 m2 distribuidos en 3 plantas perfectas para reformar al gusto. Molt lluminosa i amb molt bones vistes. Dispone de agua y luz al corriente.

38.000 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: