Chalet en venda en Aldover

Xalet Independent en venda a Aldover, Tarragona

Aldover - REF. 13045

Ref. 13045 165 m2
venda: 262.500 
Superfície construïda 165 m², finca rústica sup. solar 20963 m², adaptat a persones amb discapacitat, accessibilitat, enllumenat.
Construïts 165 m2
Parcel·la 20.963 m2
Preu/m² 1.591
Estat
Qualificació Energètica En tràmit
Accés discapacitats
La direcció de l'immoble és aproximada.

Immobles similars:

 
 186 m2  7  2
Masia amb aigua i llum de 2934 m² a 5 minuts de Roquetes i 10 minuts de Tortosa. La masia esta formada per 186m2 distribuïts en dues plantes. A la primera planta hi trobem un saló menjador, cuina molt espaiosa amb foc, 1 bany i 3 habitacions. A la segona planta hi trobem una gran terrassa amb bones vistes, una sala gran amb llar de foc, 4 habitacions i 1 bany. Hi ha algunes finestres que estan canviades per alumini, la resta són de fusta. L'aigua de la masia és aigua de pou, de la font de la Caramella i del canal del riu Ebre . Hi ha 2.748m2 de terreny, 1 magatzem i altres construccions destinades a emmagatzematge. Oportunitat per fer un xalet o una 2a residència. Molt bona ubicació. Per visitar-la no dubtis a posar-te en contacte amb mi!
249.500 €
 
 100 m2  3  2
Excel·lent oportunitat a l'Ampolla! Et presento aquesta bonica casa de tres plantes ubicada en una tranquil·la i desitjada zona. Amb un veïnat amigable i serè, aquest immoble és perfecte per viure tot l'any, gaudir d'unes vacances relaxants o fins i tot com una inversió.

El primer que destaquem d'aquesta propietat és la gran quantitat de llum natural, gràcies a les finestres presents a totes les habitacions. A la planta principal, trobareu un saló-menjador amb accés directe a l'encantador jardí privat i zona chill out, una cuina totalment equipada i un bany. Els finestrals del saló-menjador estan equipats amb tendals per regular la llum solar i crear zones d'ombra còmodes per descansar.

A la primera planta hi ha dues habitacions dobles, una amb un balcó ideal per crear una zona de descans personalitzada, a més d'una habitació individual. Totes les habitacions tenen armaris de paret i hi ha un segon bany amb plat de dutxa.

La segona planta us sorprendrà amb un terrat i una bonica terrassa, perfecta per crear un espai chill out amb vistes impressionants al mar i les muntanyes, així com a la piscina comunitària i al jardí.

Un punt a destacar és que la casa disposa d'un soterrani subterrani de tota la superfície de la casa amb un gran poder d'emmagatzematge, celler, etc. Està distribuït per habitacions.

El jardí privat està envoltat d'arbres de morera, que no només brinden privadesa, sinó també ombra per gaudir de la zona chill out durant tot el dia. Per accedir a la urbanització, hi ha una porta principal comunitària i després podeu ingressar a la propietat a través de la piscina comunitària o mitjançant una porta mecànica que permet l'accés al jardí amb el vostre vehicle.

No perdis l'oportunitat d'invertir en aquest xalet atractiu a l'Ampolla, una de les zones més desitjables de la regió. Contacta'ns avui mateix per a més informació!
235.000 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: