Pis en venda en Sant Andreu de La Barca

Pis en venda a Sant Andreu De La Barca, Barcelona

Sant Andreu De La Barca - REF. 14330

Ref. 14330 80 m2 3 1
venda: 115.000 
PIS EN VENDA A SANT ANDREU DE LA BARCA
Pis ampli i lluminós de 80 m² distribuïts en saló-menjador, tres dormitoris, cuina, bany, terrassa/safareig i vestíbul.
Compta amb sòls de gres, finestres d'alumini lacades en blanc, portes interiors de sapelly... Precisa de reforma integral per a entrar a viure ja que es troba en mal estat de conservació, però ofereix moltes possibilitats.
És una 3a Planta en un bloc sense ascensor.
Molt ben comunicat per carretera (N-II) i transport públic. A escassos minuts de l'estació de tren 'Sant Andreu de la Barca'..
Pròxim a tota mena de serveis i infraestructures com a centres educatius (Guarderia municipal Casa de Pedemonte, Escola Joan Margall), comerços, supermercats, farmàcies, zones verdes (Parc de la Solana)

Informació al consumidor: L'informem que el preu de venda ofert no inclou les despeses de compravenda (notaria, registre, gestoria, impostos estatals ITP o IVA ni taxes i despeses bancàries). Totes les dades i fotografies exposades són merament orientatius i no són vinculants.
Construïts 80 m2
Útils 75 m2
Preu/m² 1.438
Dormitoris 3
Banys 1
Orientació Sur
Estat
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
La direcció de l'immoble és aproximada.

Immobles similars:

 
 62 m2  3  1

Hola futur inversor! Estàs buscant una oportunitat única al mercat immobiliari? Doncs tinc la vivenda ideal per a tu. Es tracta d'un pis acollidor a l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, amb una ubicació immillorable i un potencial increïble. Actualment llogat.

118.000 €
 
 76 m2  2  1
Pis en venda de 76 m² construïts, superfície útil 68 m² amb dues habitacions (abans 3) i ampli saló. 1 bany. Aire condicionat (fred i calor) i calefacció a gas. Safareig. Porta blindada. Orientació est, assolellat.
126.000 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: