SOLAR EN VENDA A RUBÍ

Terreny en venda a Rubí, Barcelona

Rubí - REF. 16092

Ref. 16092
venda: 420.000 

Solar de 1200m2 amb projecte, permisos i llicència de construcció, segregable a dos solars de 600m2 cadascun. Assolellat, límit amb zona forestal. Sense cables d'alta tensió. A prop del centre de Rubí, Urbanització Xamelis. A les fotografies s'inclouen renderes del projecte.

*En el preu de venda estan inclosos els honoraris de l'agència immobiliària més no inclou impostos ni despeses, els preus de l'oferta poden ser modificats o donar-se de baixa sense avís previ. Cal afegir a la compra a habitatges de segona mà l'ITP, a habitatges d'Obra Nova l'IVA i AJD i en ambdós casos els honoraris de notaria i registre, totes les dades exposades són merament orientatives.

Parcel·la 1.200 m2
Preu/m² 350 €/m²
La direcció de l'immoble és aproximada.

Immobles similars:

 
   0  0
Superfície construïda 412 m², terreny sup. solar 412 m².
460.000 €
 
   0  0
Immomax Ebre presenta una oportunitat d'inversió en un solar estratègicament ubicat a les rodalies de Tortosa. Aquest solar es destaca per la seva versatilitat i un alt potencial de desenvolupament. Amb una caseta existent de 103 metres quadrats, aquesta propietat es pot dividir en tres parcel·les independents i una masia i terreny adjacent que ofereixen possibilitats addicionals d'expansió i ús.

El veïnat està compost per xalets, garantint un entorn residencial tranquil i atractiu, ja que està molt a prop de la ciutat però envoltat de natura.

Aquest solar representa una inversió estratègica per a aquells interessats en el desenvolupament immobiliari, ja sigui per a la construcció dhabitatges unifamiliars, complexos residencials o projectes comercials. La propietat compta amb un gran potencial de valorització en una ubicació d'alt creixement als voltants de Tortosa. No dubteu a posar-vos en contacte per obtenir més informació i explorar aquesta oportunitat única d'inversió 696 881 908.
395.000 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: