Pis en venda a Sant Celoni, Barcelona (Mossos)

REF. 16226

Ref. 16226 88 m2 8 m2 3 2 1 1
venda: 236.000 
venda anterior: 238.000 €

Benvingut a la llar que estaves buscant! A EL BUFET IMMOMAX tenim el plaer de presentar-te aquest bonic immoble.

Imagina despertar-te cada matí amb unes vistes precioses des del teu ampli balcó, sense edificis enganxats ni sorolls molestos. A pocs minuts del centre però en una zona recidencial tranquil·la.

Aquest pis ha estat dissenyat pensant en la teva comoditat i benestar. Amb una distribució intel·ligent, cada espai ha estat aprofitat al màxim per oferir-te un ambient càlid i acollidor. La sala d'estar és el lloc perfecte per relaxar-vos després d'un llarg dia de treball, amb grans finestres que permeten l'entrada de llum natural i ofereixen unes vistes fantàstiques del jardí i la piscina.

La cuina, amb molt d'espai d'emmagatzematge i on podràs gaudir del teu dia a dia, et brinda l'oportunitat de demostrar les teves habilitats culinàries i sorprendre els teus éssers estimats amb menjars deliciosos. I no podem oblidar el dormitori principal, un amplíssim espai on recarregues les piles.

A més, aquest pis compta amb una plaça d'aparcament privada i traster perquè puguis guardar les teves pertinences de forma segura i còmoda. Però el millor de tot és la comunitat on es troba aquest pis. Veïns amables i respectuosos, àrees verdes ben cuidades i una tranquil·litat que agrairàs. Aquí podreu gaudir de moments de pau i desconnexió, sense renunciar a la comoditat i les comoditats de la vida urbana.

A EL BUFET IMMOMAX ens enorgulleix oferir als nostres clients propietats úniques com aquesta, que combinen elegància, funcionalitat i estil en un sol espai. Si cerques un lloc per trucar llar, aquest pis és l'elecció perfecta. No perdis l'oportunitat de visitar-lo i enamorar-te a primera vista! T'esperem amb els braços oberts!

Necessites hipoteca? Oferim possibilitats de finançament, amb estudi sense cap cost. Consulta'ns

En els preus publicats no estan inclosos els impostos (ITP/IVA o AJD) i despeses de la compravenda o lloguer segons corresponguin. Demaneu la informació detallada de les característiques de l'immoble, els impostos i despeses de la vostra operació, estarem encantats d'atendre'ls. Els metratges de cada immoble són els obtinguts de la cèdula dhabitabilitat o del cadastre.

Any de construcció 2006
Construïts 88 m2
Útils 85 m2
Preu/m² 2.682
Terrassa 8 m2
Dormitoris 3
Banys 2
Cuina moblada
Calefacció
Traster
Garatges 1
Alçada/Planta 1
Fusteria Exterior
Fusteria Interior
Estat
Tipus de terra
Ascensor
Piscina comunitària
Zones comunes
Qualificació Energètica En tràmit
Llum
Aigua

Immobles similars:

 
 80 m2  3  2
Pis en venda a Barcelona, amb 80 m2, 3 habitacions i 2 banys, Garatge, Traster, Ascensor i Aire condicionat.
247.000 €
 
 65 m2  2  1
Altura pis 2n, pis superfície construïda 65 m², sup. útil 45 m², núm. hab. individ.: 1, habitacions dobles: 1, 1 bany/s, antiguitat entre 30 i 50 anys, balcó, fusteria interior, cuina, menjador, estat conservació: bon estat, pàrquing, jardí (comunitari), piscina (comunitaria), porta blind., assolellat, terrassa, tipus de sòl: cerámica, traster, vidres dobles, nivel energètic de emissions: E, 32, nivell energètic de consum: E, 172.
249.900 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: