SITGES. Preciosa Vila de 6 habitacions i vistes al mar a Urbanització Vallpineda

Sitges - REF. 16242

Ref. 16242 283 m2 6 4 2
venda: 1.110.000 

Estupenda casa independent de 283 m2 situada a la Urbanització Vallpineda, a prop de l'escola internacional Scan ia 12 minuts caminant al centre. La casa està totalment orientada al Sud i disposa d´unes increïbles vistes al mar ia la costa de Sitges des de diferents aèries de la casa, donant sensació de calma i bellesa natural. Construïda l'any 2002, consta de dues plantes principals més un apartament independent de 60 m2 aproximadament, ampli garatge, traster-safareig, jardí, diverses terrasses i piscina privada. En total disposa de 6 habitacions dobles i 4 banys A la planta principal ens trobem amb un preciós i gran saló menjador amb una original xemeneia circular i una escala de cargol que dóna accés a la primera planta. Àmplia cuina office independent i equipada, amb sortida a la terrassa principal ia la piscina. Zona de safareig al costat de la cuina i un lavabo de cortesia A la planta primera ens trobem amb la zona de nit; 4 habitacions dobles i generoses (una en suite amb bany complet amb banyera hidromassatge i estupendes vistes al mar), un altre bany complet i una preciosa terrassa que dóna a dues de les habitacions. Totes les habitacions tenen sostre amb golfes de fusta i aire condicionat individual. Armaris de paret i caixa forta A la planta inferior hi ha el garatge de 45 m2, un safareig-traster, i un apartament impedent amb ampli saló menjador, 2 habitacions dobles, cuina, i bany amb dutxa, ideal per a hostes. Tota la casa és exterior i disposa de calefacció, gas natural, aire condicionat, terres de gres, fusteria dalumini amb doble vidre, persiana automàtica al saló, porta principal reforçada, alarma, descalcificadora i dipòsit daigua. La casa és ideal per a famílies i aquells que busquen viure en una zona tranquil·la i relaxada però a prop del centre de Sitges i les platges. La urbanització disposa de seguretat 24 hores i zona esportiva amb piscina. No la deixis escapar i vine a veure-la, de ben segur que t'agradarà!

Any de construcció 2000
Construïts 283 m2
Útils 238 m2
Parcel·la 505 m2
Preu/m² 3.922
Dormitoris 6
Banys 4
Moblat
Cuina moblada
Calefacció
Traster
Garatges 2
Fusteria Exterior
Fusteria Interior
Orientació SUR
Estat
Tipus de terra
Aire condicionat
Piscina privada
Piscina comunitària
Zones comunes
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum
Gas
Aigua
Alarma interior
Alarma perimetral
Caixa forta
Vigilància

Vídeos

Immobles similars:

 
 435 m2  6  3
Xalet Independent en venda a Sant Pere De Ribes, amb 435 m2, 6 habitacions i 3 banys, Piscina, 2 places de Garatge i Traster.
900.000 €
 
 395 m2  5  3
Xalet Independent en venda a Vilanova I La Geltru, amb 395 m2, 5 habitacions i 3 banys, Piscina, Garatge, Traster i Aire condicionat.
990.000 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: