SANT BOI DE LLOBREGAT ÀTIC EN VENDA

Sant Boi de Llobregat (Vinyets Mloí Vell) - REF. 16253

Ref. 16253 110 m2 120 m2 3 1
venda: 320.000 

Descobreix la teva nova llar en aquest encantador àtic!!, Situat a Sant Boi de Llobregat, zona Plaza Catalunya. Situat en la cinquena planta d'un edifici amb ascensor, en una finca d'obra vista. Amb 110 metres quadrats construïts, aquest lluminós i espaiós àtic ofereix un estil de vida únic! Des del primer moment t'enamoraràs del seu caràcter totalment exterior i la seva fabulosa terrassa a nivell *esquinera, que es converteix en un oasi de tranquil·litat i connexió amb l'exterior. Les tres àmplies habitacions exteriors, el bany complet amb plat de dutxa, la cuina independent i l'acollidor menjador es combinen per a crear un espai acollidor i funcional. Però el que realment destaca és la terrassa a nivell, que es converteix en el lloc perfecte per a gaudir del sol i de l'aire fresc, amb accés tant des de la cuina com des del menjador. Si busques una llar que et brindi lluminositat, comoditat i una connexió directa amb l'exterior, aquest és el lloc perfecte per a tu! No perdis l'oportunitat de viure l'experiència única que aquest àtic té per a oferir-te." A més, accés privat a *solarium de més de 80 metres!! Un altre lloc on guanyes intimitat i unes vistes panoràmiques increïbles!! ÚNIC EN LA ZONA VEUEN A VEURE-HO T'AGRADARÀ!!!

En compliment de la Llei 3/2917 de 13 de febrer de 2018 del Codi Civil de Catalunya, pel qual s'aprova el Reglament d'Informació al Consumidor a la compravenda i arrendament d'habitatges, s'informa al client que les despeses notarials, registrals i impostos que li siguin aplicables (ITP o IVA + AJD) i altres despeses inherents a la compravenda no estan incloses en el preu.

Totes les dades i fotografies exposades són merament orientatives, no tenen caràcter d'oferta ni valor precontractual, contractual o de garantia, i no implica recomanació de compra.

Any de construcció 1976
Construïts 110 m2
Útils 80 m2
Preu/m² 2.909
Terrassa 120 m2
Dormitoris 3
Banys 1
Calefacció
Fusteria Exterior
Fusteria Interior
Orientació SUR
Estat
Tipus de terra
Ascensor
Qualificació Energètica En tràmit
Llum

Immobles similars:

 
 110 m2  4  2
Àtic en venda a Vilanova I La Geltru, amb 110 m2, 4 habitacions i 2 banys, Garatge, Ascensor i Aire condicionat.
365.000 €
 
   0  0
Àtic en venda a Sant Celoni i Ascensor.
299.000 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: