Finca rústica en venda Horta de Sant Joan

Finca rústica en venda a Horta De Sant Joan, Tarragona

Horta De Sant Joan - REF. 16304

Ref. 16304
venda: 121.000 

IMMOMAX EBRE presenta aquesta propietat situada a Horta de Sant Joan en un entorn natural de 16.157 m2. Aquesta finca rústica es destaca per la seva estructura renovada i el seu sostre, que garanteixen la durabilitat i la solidesa.

A l'interior de l'habitatge, trobaràs espais lluminosos i diàfans.

La finca està conreada de cereal i oliveres, també hi ha una mica de bosc de pi.

L'accés a la finca és bo i les vistes són espectaculars.

En resum, aquesta finca rústica en venda és el lloc perfecte per aquells que busquen un refugi de somni en plena natura, on la pau i la tranquil·litat siguin els protagonistes. No perdis l'oportunitat i contacta'ns ara per a més informació 696881908!

Parcel·la 16.157 m2
Preu/m² 7 €/m²
La direcció de l'immoble és aproximada.

Immobles similars:

 
   0  0
Finca rústica reformada en venda a 1km d'Aldover. La vivenda de 52m2 està composta pel saló-menjador i la cuina oberta amb una estufa de llenya. A continuació hi ha 1 bany amb plat de dutxa rústic. Hi ha 1 habitació situada en un altell. També hi ha un porxo de 13m2 i barbacoa. Al costat de la casa trobem un petit magatzem i una bassa. A la finca trobem oliveres, garrofers, zona d'arbres fruiters, hort i pinar.
La finca té pou propi.
És una finca amb molt bon accés ia 1km de la població d'Aldover. A 10 minuts de Tortosa i 30 minuts de la platja.
136.000 €
 
   0  0
Finca en venda amb vistes al mar situada a la natura a l'Ampolla de 40.357 m² de superfície. Caseta de 30 m2 aproximadament, en entrar hi trobem un porxo d'uns 25m2, tot seguit entrem a la caseta i donem al saló-menjador i cuina amb estufa i una cisterna d'aigua. Seguit trobem una habitació doble ia dalt hi ha un altell tancat on hi trobem una altra habitació doble. Al costat de la caseta hi ha un magatzem d'uns 20m2 aproximadament on es podria obrir pas i posar una altra habitació. Davant del porxo trobem un bany. Els camps estan plantats d'oliveres i garrofers en plena producció, hi ha bon accés per tota la finca tant amb cotxe com en tractor. Aigua de pluja de dos diposits. A 10 minuts de la platja de l'Ampolla i 20 minuts de Tortosa.
136.000 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: