SIS PISOS A ESTRENAR A SANT MARTÍ

Barcelona (Sant Martí) - REF. 16336

Ref. 16336 98 m2 3 2
venda: 408.000 

Avui us porto una oportunitat única per convertir-te en el propietari d'un increïble espai en una de les zones més exclusives i demandades de Barcelona: Sant Martí. Es tracta d'un immoble que estarà llest per ser lliurat el primer trimestre del 2025, per la qual cosa t'assegures que cada detall estigui cuidat i pensat perquè gaudeixis al màxim del teu nou habitatge.

Aquest espai compta amb 98,00 m2 construïts distribuïts de manera intel·ligent per oferir-te la major comoditat i funcionalitat. En total, trobaràs 3 habitacions àmplies i lluminoses que s'adaptaran perfectament a les teves necessitats, així com 2 banys complets que et brindaran la privadesa que mereixes. La cuina completament equipada amb forn, placa vitroceràmica, rentavaixelles i nevera-congelador.

El sistema de calefacció i aire condicionat funciona mitjançant Aerotèrmia, assegurant un ambient interior agradable durant tot l´any.

A més, no podem deixar d'esmentar que aquest immoble compta amb ascensor, cosa que et facilitarà el dia a dia i et permetrà moure't amb total comoditat dins de l'edifici.

El millor de tot és que en aquest edifici trobaràs un total de 6 pisos amb tres tipologies diferents, per tant podràs triar la que millor s'adapti al teu estil de vida i preferències.

Si estàs interessat en obtenir més informació sobre aquest increïble pis en venda, no dubtis a contactar amb nosaltres. A IMMOMAX estarem encantats d'oferir-te tots els detalls que necessitis perquè puguis prendre la millor decisió per a tu i la teva família.

No perdis aquesta oportunitat única de fer-te amb un espai exclusiu a una de les zones més privilegiades de Barcelona. Contacta'ns ja i comença a fer realitat el somni de tenir la teva pròpia llar.

Any de construcció 2024
Construïts 98 m2
Preu/m² 4.163
Dormitoris 3
Banys 2
Cuina moblada
Calefacció
Fusteria Exterior
Fusteria Interior
Tipus de terra
Ascensor
Aire condicionat
Qualificació Energètica En tràmit

Immobles similars:

 
 118 m2  4  2
Pis en venda a Vilanova I La Geltru, amb 118 m2, 4 habitacions i 2 banys, Traster i Ascensor.
335.000 €
 
 93 m2  3  2
Pis en venda a Cornella De Llobregat, amb 93 m2, 3 habitacions i 2 banys, Piscina, Garatge, Ascensor i Aire condicionat.
358.500 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: