SIS PISOS A ESTRENAR A SANT MARTÍ

Barcelona (Sant Martí) - REF. 16342

Ref. 16342 92 m2 2 1
venda: 383.000 

Benvingut a la teva futura llar a Sant Martí, Barcelona! Aquest espai exclusiu t'espera amb els braços oberts, oferint-te una experiència de vida incomparable a una de les zones més cobejades de la ciutat. Construït pensant en la teva comoditat i estil de vida, aquest immoble de 92,00 m2 està dissenyat amb intel·ligència per oferir-te un ambient acollidor i funcional. Les 2 habitacions espaioses i lluminoses et brindaran l'espai perfecte per relaxar-te i desconnectar, mentre que el bany complet garanteix la teva privadesa i confort.

La cuina, equipada amb els electrodomèstics més moderns, incloent forn, placa vitroceràmica, rentavaixelles i nevera-congelador, serà l'escenari de les teves creacions culinàries i reunions familiars.

No importa la temporada, el sistema de calefacció i aire condicionat basat en Aerotèrmia mantindrà una temperatura ideal a casa teva durant tot l'any, adaptant-se a les teves necessitats i preferències.

A més, oblida't de les preocupacions de pujar escales, ja que aquest edifici compta amb un ascensor que et portarà sense esforç a la porta.

Amb un total de 6 pisos i tres tipologies diferents per triar, tindreu l'oportunitat de trobar l'espai que millor s'adapti al vostre estil de vida i necessitats.

A IMMOMAX, som aquí per ajudar-te a fer realitat el teu somni de tenir una llar pròpia en una de les ubicacions més privilegiades de Barcelona. Contacta'ns avui mateix per obtenir més detalls i començar aquesta emocionant aventura.

No deixis passar aquesta oportunitat única de viure la vida que sempre has desitjat a Sant Martí!

Any de construcció 2024
Construïts 92 m2
Preu/m² 4.163
Dormitoris 2
Banys 1
Cuina moblada
Calefacció
Fusteria Exterior
Fusteria Interior
Tipus de terra
Ascensor
Aire condicionat
Qualificació Energètica En tràmit

Immobles similars:

 
 120 m2  4  2
Pis en venda a Granollers, amb 120 m2, 4 habitacions i 2 banys, Garatge, Traster i Ascensor.
365.000 €
 
 118 m2  4  2
Pis en venda a Vilanova I La Geltru, amb 118 m2, 4 habitacions i 2 banys, Traster i Ascensor.
335.000 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: