Carrer Sant Elies

Barcelona (Sarrià-Sant Gervasi) - REF. 16345

Ref. 16345 124 m2 3 2
venda: 570.000 

No perdeu l'oportunitat d'adquirir aquest espectacular pis reformat a una de les millors zones de Barcelona! Consta de 111m construïts i distribuïts en una habitació doble, dues habitacions senzilles, dos banys complets i cuina equipada. A més compta amb un saló menjador lluminós que es comunica directament a través de l'ampli finestral amb els 10 m2 que conformen la seva terrassa interior. Els acabats són immillorables: fusteria interior i exterior tota realitzada mitjançant alumini/climalit; tarima flotant. una autèntica joia! .Entre els seus extres destaquem l'adaptabilitat total ja sigui per tenir accés PMR com perquè està dotat des d'ascensor fins passant per calefacció/gas ciutat/llum/alta qualitat bugaderia pròpia.. .La seva ubicació no pot ser millor ja que et brinda fàcil accessibilitat tant si optes moure't utilitzant mitjà privatiu (plaça garatge no inclosa en el preu 20.000€) o públic degut a estar a prop xarxa universitària/metgecomercial així com supermercats/busos/metres/hospitals/col·legis etc.. .

En compliment de la llei 32917 del 13 de febrer de 2018 del CODI CIVIL DE CATALUNYA, pel qual s'aprova el Reglament d'Informació al Consumidor a la compravenda i arrendament d'habitatges a CATALUNYA, s'informa al client que les despeses notarials, registrals i impostos que li siguin aplicables ( ITP o IVA AJD) i altres despeses inherents a la compravenda no estan incloses en el preu.

Construïts 124 m2
Útils 110 m2
Preu/m² 4.597
Dormitoris 3
Banys 2
Orientació SUR
Ascensor
Aire condicionat
Qualificació Energètica En tràmit

Immobles similars:

 
 106 m2  3  2
Pis en venda a Molins De Rei, amb 106 m2, 3 habitacions i 2 banys, Piscina, Garatge, Traster, Ascensor i Aire condicionat.
495.000 €
 
 76 m2  2  2
Aquest espaiós i lluminós apartament disposa d'una galeria exquisidament dissenyada, que us brindarà un ambient acollidor i elegant des del primer moment. Els seus amplis finestrals permeten l'entrada d'abundant llum natural, creant una sensació d'amplitud i calidesa a cada racó.
640.000 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: