Casa en venta al centre de Xerta

Cases en venda a Xerta, Tarragona

Xerta - REF. 16351

Ref. 16351 168 m2 24 m2 3 2
venda: 76.000 

IMMOMAX EBRE presenta aquesta casa al cor de Xerta. Compta amb 144 metres quadrats distribuïts en tres plantes perfecte per crear espais al teu gust.

Actualment la casa es distribueix en saló menjador, cuina equipada, tres habitacions dobles, un bany, un lavabo i garatge.

Una de les característiques més destacades d'aquesta propietat és el pati de 24 metres quadrats, ideal per crear una zona chill out privada.

La propietat estructuralment es troba en bon estat.

El subministrament d'aigua i llum està completament instal·lat i funcionant.

Contacta amb nosaltres i estarem encantats de mostrar-te totes les possibilitats que aquesta propietat té per oferir-te al 696881908.

Any de construcció 1900
Construïts 168 m2
Útils 158 m2
Parcel·la 72 m2
Preu/m² 452 €/m²
Terrassa 24 m2
Dormitoris 3
Banys 2
Moblat
Cuina moblada
Calefacció
Fusteria Exterior
Fusteria Interior
Estat
Tipus de terra
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum
Aigua
La direcció de l'immoble és aproximada.

Immobles similars:

 
 214 m2  13  2
Immomax Ebre presenta aquesta encantadora casa de 214m2 en venda al cor de Xerta! Amb una distribució única en 4 plantes, aquesta propietat ofereix una àmplia varietat d'espais per adaptar-se a les teves necessitats.

A la planta baixa, trobaràs un garatge pràctic, un saló menjador amb llar de foc i una cuina reformada. Hi ha espai i laigua preparada per instal·lar un bany.

Pujant a la primera planta, descobriràs un saló menjador obert a la cuina, 3 habitacions i 1 bany complet.

A la segona planta trobareu un espai amb els tancaments totalment reformats per aprofitar aquest espai addicional i crear àrees d'estar addicionals, estudis, o fins i tot convertir-lo en apartaments independents per a lloguer.

La seva ubicació al centre de Xerta garanteix fàcil accés a serveis com farmàcies, metges, botigues i fleques. A més, la proximitat al riu Ebre i la via verda proporcionen oportunitats per gaudir de la natura.

Amb tan sols 10 minuts de distància de Tortosa i 30 minuts de les belles platges, aquesta casa és ideal tant per a aquells que busquen crear la seva llar perfecta com per a inversors interessats en projectes de lloguer.
No perdis l'oportunitat de transformar aquesta propietat a l'habitatge dels teus somnis o en una atractiva inversió immobiliària i truca'ns al 696 881 908!
89.500 €
 
 189 m2  5  1

Casa al centre de Xerta de 4 plantes amb 3 habitacions doble i 1a habitació individual. 1 bany i 1 lavabo. Bomba fred i calor. Terrassa. Azotea. Garatge. Cuina i menjador amb balcó.

78.000 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: