Casa en venta a Aldover

Cases en venda a Aldover, Tarragona

Aldover - REF. 16353

Ref. 16353 324 m2 4 1 1
venda: 38.000 

IMMOMAX EBRE presenta al cor del nucli d'Aldover aquesta increïble propietat de 324 m2 distribuïts en 3 plantes.

En entrar-hi trobaràs un lloc llest per ser transformar al teu gust. Amb 3 habitacions dobles, 1 habitació individual, 1 bany, cuina, menjador i garatge.

A més, a la part superior de la casa, trobaràs una sala diàfana llesta per ser reformada. Amb aigua i llum ja activats.

Una de les característiques més destacades d'aquesta propietat és la llum natural. A més, des de les finestres podràs gaudir de bones vistes a la muntanya que ofereix l'entorn d'Aldover.

Posa't en contacte amb nosaltres avui mateix per a més informació i per programar una visita a aquesta meravellosa propietat a Aldover 696881908!

Any de construcció 1930
Construïts 324 m2
Parcel·la 108 m2
Preu/m² 117 €/m²
Dormitoris 4
Banys 1
Moblat
Garatges 1
Fusteria Exterior
Fusteria Interior
Estat
Tipus de terra
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum
Aigua
La direcció de l'immoble és aproximada.

Immobles similars:

 
 110 m2  4  2
Casa en venda de 110m2 distribuïts en 4 plantes per reformar al cor del poble.

Amb una ubicació a prop del Parc Natural dels Ports.

Amb les seves 4 plantes, aquesta propietat té un potencial il·limitat per ser transformada en una llar veritablement única.

Un dels aspectes més destacats d'aquesta casa és la terrassa a la darrera planta. Aquesta terrassa té el potencial de convertir-se en un espai de “chill out” on els propietaris podran relaxar-se i gaudir de vistes impressionants al castell i les majestuoses muntanyes circumdants. Aquesta àrea exterior afegeix un toc especial a la propietat i permet la connexió amb l'entorn natural i les vistes panoràmiques.

En resum, aquesta casa en venda a Paüls presenta una emocionant oportunitat per als que busquen crear el seu propi refugi personal en un entorn natural i pintoresc. Amb la seva ubicació cèntrica al poble i el seu potencial de disseny a les 4 plantes, aquesta propietat convida a la imaginació i la realització d'una llar a mida en un entorn bonic i tranquil.
36.000 €
 
 321 m2  6  1
Casa de 321 m² perfecta per reformar al centre del Pinell de Brai. Té 3 plantes i soterrani. Actualment, compta amb 5 habitacions dobles, saló menjador, cuina i 1 bany amb planta de dutxa. Al saló menjador i al terrat hi ha una sortida de xemeneia. També té dues terrasses amb vistes a la muntanya i molt assolellades.
Per a més informació o visites:
Immomax Ebre 696 881 908
42.000 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: