Adossat en venda a Sant Celoni, Barcelona

REF. 16390

Ref. 16390 209 m2 26 m2 4 2
venda: 410.000 

Hola! Estàs buscant un lloc perfecte per trucar llar? Doncs deixa'm explicar-te sobre aquest espectacular adossat que està a la venda a través d'IMMOMAX.


L'adossat, totalment reformat, té un disseny modern i funcional, amb espais amplis i una distribució que aprofita al màxim la llum natural. El saló en un increíble espai obert a la cuina és acollidor i lluminós, perfecte per relaxar-te després d'un llarg dia de feina. La seva cuina totalment equipada amb electrodomèstics d'última generació i compta amb un menjador integrat ideal per compartir moments especials amb els teus éssers estimats.


A la planta principal trobem una de les habitacions, amb una original entrada de llum a més d'una altra habitació extra perquè puguis donar-li l'ús que vulguis i un bany complet. A la planta superior, les altres dues habitacions, totes elles espaioses i amb armaris encastats per maximitzar l'espai d'emmagatzematge, compten amb molta llum i sortida exterior. El dormitori principal té un bany en suite, perfecte per gaudir d´un moment de relaxació després d´un dia esgotador.


Però el millor d'aquest adossat és la zona exterior. Una àmplia terrassa on podreu instal·lar una fantàstica zona de barbacoa i un porxo cobert on podreu gaudir d'agradables menjars a l'aire lliure. A més, d´unes precioses vistes tant del poble com del Montseny i el Montnegre.


Però això no és tot, la ubicació daquest adossat és perfecta. A prop de col·legis, supermercats, zones de lleure i amb fàcil accés a les principals vies de comunicació. Podràs gaudir de la tranquil·litat vivint al centre gaudint de la comoditat de tenir tot allò que necessites al teu abast.


En resum, aquest adossat és el lloc perfecte per començar una nova etapa a la teva vida. Amb totes les comoditats que necessites, un entorn privilegiat i una ubicació immillorable, no voldràs viure a cap altre lloc. No deixis passar aquesta oportunitat i vine a visitar-lo avui mateix! T'esperem a IMMOMAX!

Any de construcció 2024
Construïts 209 m2
Útils 199 m2
Parcel·la 123 m2
Preu/m² 1.962
Terrassa 26 m2
Dormitoris 4
Banys 2
Cuina moblada
Calefacció
Fusteria Exterior
Fusteria Interior
Estat
Tipus de terra
Aire condicionat
Qualificació Energètica En tràmit
Llum
Aigua
Reixes en finestres

Immobles similars:

 
 156 m2  4  3
Adossat en venda amb 156 m2, 4 habitacions i 3 banys, Piscina, 2 places de Garatge, Traster i Aire condicionat.
479.999 €
 
 209 m2  4  3
Adossat en venda a Vilanova I La Geltru, amb 209 m2, 4 habitacions i 3 banys, Piscina i 2 places de Garatge.
414.000 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: