LOCAL A LES CORTS

Barcelona (Les Corts) - REF. 16396

Ref. 16396 164 m2
venda: 260.000 
lloguer: 1.700 €/mes

Hola estimat emprenedor!

Avui et porto una oportunitat única d'inversió al cor de Barcelona. Es tracta d´un increïble immoble en venda a la zona de les Corts, ofert per la prestigiosa agència immobiliària IMMOMAX. Aquest local comercial compta amb una superfície total de 164,00 m2 distribuïts en planta baixa amb 53m i un altell de 111m, cosa que el fa ideal per a qualsevol tipus de negoci que estiguis planejant emprendre.

Construït l'any 1991, aquest local ha estat dissenyat acuradament per oferir un espai ampli i versàtil que s'adapta perfectament a les teves necessitats. A més, compta amb 2 lavabos per a més comoditat tant per a tu com per als teus clients.

Imagina la quantitat de possibilitats que aquest espai et pot oferir: des d'obrir la teva botiga o estudi de disseny, fins a convertir-lo en l'oficina dels teus somnis. La ubicació a Les Corts és immillorable, amb fàcil accés a transport públic i envoltat de comerços, restaurants i zones verdes.

No perdis l'oportunitat d'adquirir aquest local comercial i fer realitat el teu projecte empresarial. Amb l'ajuda d'IMMOMAX, podreu comptar amb l'assessorament professional que necessiteu per dur a terme aquesta inversió amb èxit. A més, la seva experiència al mercat immobiliari garanteix que trobaràs la millor opció per a tu. No deixis passar aquesta oportunitat única d'inversió a Barcelona! Contacta amb IMMOMAX per a més informació sobre aquest increïble local comercial i comença a donar vida al teu projecte empresarial. T'esperem!

Any de construcció 1991
Construïts 164 m2
Preu/m² 1.585
Qualificació Energètica (D) MOSTRA

Immobles similars:

 
 240 m2  0  0
Local Comercial en venda a Sant Boi de Llobregat, amb 240 m2 i amb Aparador.
215.000 €
 
   0  0
Local Comercial en venda a Sant Celoni.
300.000 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: