PIS A HOSPITALET PER A INVERSORS

Pis en venda a L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona

L'Hospitalet de Llobregat - REF. 16400

Ref. 16400 62 m2 3 1 3
venda: 118.000 

Hola futur inversor! Estàs buscant una oportunitat única al mercat immobiliari? Doncs tinc la vivenda ideal per a tu. Es tracta d´un acollidor pis a L´Hospitalet de Llobregat, Barcelona, amb una ubicació immillorable i un potencial increïble.

Aquest immoble, de 62 metres quadrats construïts i 45 metres quadrats útils, compta amb 3 habitacions, 1 bany i un pràctic safareig. Què més es pot demanar? A més, està actualment llogat i generant una renda mensual de 624€, amb un contracte en vigor fins al novembre de 2026. Una oportunitat d'or per començar a veure retorns de la teva inversió des del primer moment!

Tot i que necessita una reforma, aquest pis és una autèntica joia en brut que està esperant ser polida i convertida en un veritable tresor. I, saps qui et pot ajudar amb això? Immomax! El nostre equip d'experts s'encarregarà d'assessorar-vos en cada pas del procés de reforma, perquè pugueu treure el màxim partit a aquesta propietat i augmentar-ne el valor de mercat.

Però això no és tot, la ubicació d'aquest pis és simplement immillorable. Al cor de l'Hospitalet de Llobregat, tindràs al teu abast tots els serveis, comerços, col·legis i transport públic que necessites per viure còmodament. A més, estaràs a només uns minuts de Barcelona, una ciutat vibrant plena de cultura, història i oportunitats.

Així que, si estàs buscant una inversió segura i amb un gran potencial de creixement, no dubtis a contactar-nos i concertar una visita a aquest meravellós pis . No deixeu passar aquesta oportunitat única de convertir-vos en el propietari d'un immoble amb rendibilitat garantida! T'esperem a IMMOMAX!

Any de construcció 1965
Construïts 62 m2
Útils 45 m2
Preu/m² 1.903
Dormitoris 3
Banys 1
Alçada/Planta 3
Estat
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
La direcció de l'immoble és aproximada.

Immobles similars:

 
 76 m2  2  1
Pis en venda de 76 m² construïts, superfície útil 68 m² amb dues habitacions (abans 3) i ampli saló. 1 bany. Aire condicionat (fred i calor) i calefacció a gas. Safareig. Porta blindada. Orientació est, assolellat.
126.000 €
 
 80 m2  3  1
Pis en venda a Sant Andreu De La Barca, amb 80 m2 i 3 habitacions i 1 banys.
115.000 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: