• Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • youtube

El grup immobiliari Immomax estarà present al proper Ral-li Clàssics de l’Atlas, que tindrà lloc a principis de desembre en els deserts del sud del Marroc, amb vehicle propi conduit pels nostres companys Ralf i Dani Scheckermann. Competiran en un Seat Marbella de l’any 1995 amb altres cotxes clàssics de més de 20 anys d’antiguitat.

 

 

L'equip Immomax - compost per Ralf i Dani Scheckermann i un Seat Marbella de l'any 1995 - ja ha sortit en direcció Marroc per participar en la 9a edició del ral·li Panda Raid.

El cotxe va ser presentat en un acte a la nostra oficina Immomax Castelldefels, on centenars d'amics i clients van acompanyar als nostres pilots a la sortida cap a aquesta aventura.

Si es compleixen les previsions, l'equip retornarà aquí a dues setmanes i després d'un complicat recorregut de més de 5.000 km.

El nostre col·laborador Ricard Hurtado d’ Immomax Castelldefels ha celebrat aquests dies el seu quinzè aniversari a l'empresa.

Ralf Scheckermann, Director del Grup Immomax, li ha homenatjat per tots aquests anys de gran treball, recordant tots els reptes aconseguits, i expressant el seu desig que continuï amb nosaltres per molts anys més.

El grup immobiliari immomax.es estarà present en el famós Panda Raid, que tindrà lloc al març 2017 en els deserts del sud del Marroc, amb vehicle propi conduït pels nostres companys Ralf y Dani Scheckermann.

 

 

 

PidecasaImmomax Castelldefels ha estat nomenat delegat per al municipi de Castelldefels de Pidecasa, la innovadora plataforma immobiliària que facilita trobar pis o casa, i que igualment disposa d'una important cartera de compradors d'habitatge.