• Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • youtube

Immomax Viladecans

C/ Mare de Déu de Montserrat, 101

08840 Viladecans (Barcelona)

Tel: 93 681 87 38

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Directora oficina: Yolanda Postigo

A Immomax Viladecans li oferim un equip de consultoria immobiliària que dedica als nostres clients una atenció personalitzada i acurada en el detall, per ajudar-los a trobar l’immoble perfecte.

Tenim per objecte assessorar i actuar d'intermediari en el sector immobiliari buscant sempre la màxima rendibilitat per als nostres clients, de forma professional i honesta, utilitzant les eines que permetin oferir als nostres clients un servei millor i diferenciador.

Gestionem una àmplia cartera a la zona de Viladecans, Gavà, i àrea d'influència del Baix Llobregat, d'habitatges, pisos, xalets unifamiliars, adossats, locals comercials, naus industrials, solars, acompanyant-los en el lloguer o la compra, des del principi fins la finalització del contracte de lloguer o compravenda. Fem una gestió de "claus en mà", acompanyant-los en la totalitat de la gestió.

També els podem ajudar en el tràmit de cèdules d'habitabilitat i certificats energètics, així com en tot tipus de tràmits per a l'adequació a la normativa vigent.

Horari:

DILLUNS a DIVENDRES de 9:30 a 14:00 y de 16:30 a 20:00

Dissabtes nomès visites concertades.

Vacances 2017: del 4 al 27 d'agost