Pis en venda a Barcelona (L'Eixample)

REF. 16817

Ref. 16817 58 m2 2 3 3
venda: 2.390.000 
Pis en venda a Barcelona, amb 58 m2, 1 habitacions i 1 banys i Aire condicionat.
Any de construcció 2024
Construïts 58 m2
Preu/m² 41.207
Dormitoris 2
Banys 3
Alçada/Planta 3
Estat
Tipus de terra
Aire condicionat
Zones comunes
Qualificació Energètica En tràmit

Immobles similars:

 
 1.390 m2  7  8
Immomax EBRE presenta un hotel modernista, construït el 1887 i situat al centre Xerta, té una superfície de 1.772 m². Aquest encantador establiment combina perfectament l’elegància del modernisme amb les comoditats contemporànies. Amb un jardí impressionant i una piscina, ofereix als seus convidats un oasi de relaxació.

L'hotel té un restaurant totalment equipat i preparat per obrir les portes, amb tot equipat. Té 7 suites dobles, cadascuna amb el seu propi bany, a més d’un lavabo addicional a les zones comunes. L'hotel està ben decorat a l'estil modernista, amb vidre doble i algunes noves finestres d'alumini que combinen l'estètica històrica amb l'eficiència moderna.

Per garantir la comoditat dels seus clients, l’hotel té aire condicionat tant per calor com per fred. També ofereix aparcament, una piscina preciosa i un jardí. La propietat té panells solars per a aigua i calefacció sanitàries.

L’hotel modernista ha estat guardonat i ha obtingut una puntuació destacada de 9,3 a Booking.com, demostrant la seva excel·lent reputació i atenció al client. La decoració interior és exquisida, amb habitacions que ofereixen vistes a la piscina, pintures modernistes del segle XIX conservades, mobles exclusius i una decoració única que ret homenatge al seu llegat històric. L’estructura original de la casa data del segle XVI i la seva façana modernista és una obra mestra en si mateixa, amb balcons que aporten encant a la seva aparença.

La ubicació de l’hotel és ideal per als viatgers, ja que ofereix accés a tots els serveis de la ciutat i es troba a poca distància del riu Ebro, la carretera verda i altres atraccions turístiques tant a la mateixa ciutat com a l’entorn. L’hotel modernista funciona completament i ofereix als seus clients una experiència única i autèntica en un entorn històric i bell.

Immomax EBRE 696 881 908
2.200.000 €
Contacta amb el teu assessor
Tatyana Moyal (Venda)
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: