Xalet en venda a Aldover amb aigua i llum

Xalet Independent en venta en Aldover, Tarragona

Aldover - REF. 16747

Ref. 16747 284 m2 3 1
venta: 198.500 

IMMOMAX EBRE presenta aquest magnífic xalet en venda a Aldover, situat en una àmplia parcel·la de 23.196 m², que ofereix un entorn natural amb oliveres equipades amb sistema de reg i un hort ideal per al cultiu propi. L'habitatge, de 284 m², inclou un garatge i compta amb totes les comoditats necessàries, com ara pou d'aigua propi i subministrament de llum elèctrica, cosa que la converteix en una opció perfecta per viure-hi tot l'any. A més, disposa d'una zona de barbacoa, porxo, una acollidora sala per a menjars, celler, cuina-menjador, dues habitacions dobles, un bany, garatge i una refrescant piscina. Situada a només 1 km d'Aldover, aquesta propietat és una excel·lent oportunitat per establir una residència permanent en un entorn tranquil i ben connectat amb tots els serveis.

Año de construcción 2009
Construidos 284 m2
Parcela 23.196 m2
Precio/m² 699 €/m²
Dormitorios 3
Baños 1
Amueblado
Cocina Amueblada
Carp. Exterior
Carp. Interior
Estado
Tipo de suelo
Piscina privada
Calificación Energética (F) VER
Luz
Agua
La dirección del inmueble es aproximada.

Inmuebles similares:

 
 138 m2  4  2
Xalet Independent en venda a Susqueda, amb 138 m2, 4 habitacions i 2 banys, 2 places de Garatge i Moblat.
190.000 €
 
 170 m2  3  1
Immomax Ebre presenta xalet a Vinallop amb dues casetes en una parcel·la de 38.476 m2. La primera caseta, de 90 m2 i completament reformada, compta amb piscina, terrassa chill out i solàrium. Al seu interior, hi ha un acollidor saló menjador i la cuina totalment equipada amb xemeneia, equipada amb un conducte que distribueix la calor per tota la casa. Disposa de tres habitacions dobles amb armaris de paret i un bany amb plat de dutxa. La casa té llum i força, finestres dalumini amb vidre doble i està tancada. A més, compta amb fossa sèptica i cisterna. Molt ben ubicada pel que té llum tot el dia i també zones amb arbres que fan ombra.

La piscina que es troba davant del xalet fa 4m d'amplada x 7m de llargada i amb una profunditat de 1.5m a 1.80m. També té un pou propi de 50m amb bomba i magatzem. La segona caseta, ideal per reformar, compta amb teulada nova, parets gruixudes, cisterna i possibilitat de connexió a la xarxa elèctrica. El terreny està plantat amb oliveres i garrofers, oferint una excel·lent oportunitat d'inversió per a casa de vacances, habitatge tot l'any o lloguer turístic.
Bon accés i situat en un lloc tranquil a la muntanya.
Si tens dubtes o vols fer una visita posa't en contacte amb nosaltres 696 881 908!
200.000 €
Contacta con tu asesor
Joan Felix Lluis Teixido (Venta)
Solicita información

Si deseas más información sobre esta propiedad, por favor, rellena el formulario: