Immomax al Sense Fronteres Challenge

Amb el patrocini de Immomax, l'equip compost per Dani i Ralf Scheckermann ha pogut participar novament en un esdeveniment de motor en els deserts del sud del Marroc, després de la seva presència a Panda Raid i Ral·li Clàssics de l'Atles el 2017.

En aquesta ocasió havien triat un repte esportiu encara més gran, i en el seu Toyota 4 Runner van participar en la 14a edició del Sense Fronteres Challenge del passat mes de desembre. Es tracta d'una mítica cursa 4x4 d'alt nivell competitiu, i on es van donar trobo un total de 71 equips participants procedents d'Espanya i Portugal.

Amb el patrocini de Immomax Real Estate Group, amb oficines a Barcelona, Castelldefels, Esplugues, Granollers, Salou, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Tortosa i Viladecans, el 4x4 procedent de Castelldefels ha aconseguit estrenar-se al desafiament Sense Fronteres Challange 2018 i finalitzar l'exigent carrera en la posició número 54.

Els pilots no han deixat escapar l'oportunitat de convertir la seva presència al Marroc en un acte solidari, entregant material d'ajuda humanitària per als més necessitats en zones rurals, dins de la col·laboració entre Rotary Club Satèl·lit de Barcelona Comtal Castelldefels i Rotary Club Tànger Espoir.

sin fronteras challenge 2sin fronteras challenge 3sin fronteras challenge 5