BAR MUSICAL EN VENDA

Barcelona (Ciutat Vella) - REF. 16655

Ref. 16655 96 m2 2
venda: 590.000 

Situat al cor del barri Gòtic, aquest local nocturn ofereix una oportunitat única per a inversors. A només 30 metres de la Carrer Ferran ia un minut de la Plaça Reial, la seva ubicació és ideal, en un carrer molt transitat per turistes i vianants.

Està també proper al passeig marítim, al port de Barcelona i al barri del Born. El local compta amb 88 m² d'espai i una façana de 4,10 metres lineals, perfecte per rebre clients i fer-los gaudir d'una variada oferta gastronòmica i còctels, amb l'atractiu addicional d'un escenari per a actuacions en directe. Les instal·lacions estan en bon estat, tant elèctrica com aigua.

La zona de barra està completament equipada amb maquinària, estacions de treball per a còctels, neveres, limitadors i sistema de so. A més, disposa d´un magatzem de 20 m² a la planta superior, persiana d´alta qualitat, climatització per conducte, bigues de fusta i volta catalana.

La llicència està en vigor i el local té disponibilitat immediata. L'empresa propietària del local, que inclou la llicència C1, és a la venda. Amb més de 14 anys d'existència, tots els impostos estan pagats i no hi ha expedients oberts, cosa que ofereix un avantatge significatiu per al comprador. Aquesta és una oportunitat excepcional per als inversors.

*En el preu de venda estan inclosos els honoraris de l'agència immobiliària més no inclou impostos ni despeses, els preus de l'oferta poden ser modificats o donar-se de baixa sense avís previ. Cal afegir a la compra a habitatges de segona mà l'ITP, a habitatges d'Obra Nova l'IVA i AJD i en ambdós casos els honoraris de notaria i registre, totes les dades exposades són merament orientatives. AICAT 9189

Any de construcció 1910
Construïts 96 m2
Útils 58 m2
Preu/m² 6.146
Banys 2
Moblat
Cuina moblada
Estat
Aire condicionat
Qualificació Energètica En tràmit
Llum
Aigua
Telèfon
Internet
Intranet
Aforament 35

Immobles similars:

 
 860 m2  0  0
Local comercial de més de 800m2 a plena zona comercial de l'Hospitalet, al costat de La Farga. Són quatre locals units, per la qual cosa té accessos davanters i del darrere.
625.000 €
 
 400 m2  0  0
Local Comercial en venda i lloguer a Esplugues de Llobregat, amb 632 m2, 1 Lavabos, amb Aparador i Accés discapacitats.
3.500 €/mes
495.000 €
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: