Dúplex a Sant Adrià de Besòs

Sant Adrià de Besòs - REF. 16607

Ref. 16607 93 m2 3 2 1 3
venda: 286.000 

Hola! Benvingut a la teva futura llar a Sant Adrià de Besòs, Barcelona, ​​amb Immomax. Aquest dúplex és simplement espectacular, amb 93,00 m2 construïts distribuïts en 3 habitacions i 2 banys, perfecte per a tu i la teva família.

T'imagines despertar-te cada dia i contemplar les impressionants vistes que ofereix aquest dúplex? La llum natural inunda cada racó de lhabitatge, creant un ambient càlid i acollidor. A més, la calefacció de gas natural us mantindrà confortable els dies més freds de l'hivern.

La ubicació d'aquest dúplex és privilegiada, ja que es troba en una de les zones més exclusives de Sant Adrià de Besòs. Podràs gaudir de la tranquil·litat i seguretat que ofereix el barri, sense renunciar a la comoditat de tenir tots els serveis i comerços al teu abast.

Aquest dúplex té una cuina equipada amb electrodomèstics d'alta gamma, ideal per als amants de la gastronomia. Podràs preparar els teus plats preferits mentre gaudeixes de la companyia dels teus éssers estimats a l'ampli saló-menjador.

Les habitacions són àmplies i lluminoses, ideals per descansar i relaxar-te després d'un llarg dia de feina. El disseny modern i funcional d'aquest dúplex et permetrà personalitzar cada espai segons les teves necessitats i gustos. Podràs gaudir del teu dia a dia sense preocupar-te per res més que gaudir de la teva nova llar. Disposa de plaça d'aparcament a la mateixa finca.

A Immomax estem compromesos en oferir-te les millors oportunitats d'habitatge, i aquest dúplex n'és sens dubte una.

No perdis l'oportunitat de visitar-lo i descobrir totes les sorpreses que té reservades per a tu. T'esperem amb els braços oberts!

*En el preu de venda estan inclosos els honoraris de l'agència immobiliària més no inclou impostos ni despeses, els preus de l'oferta poden ser modificats o donar-se de baixa sense avís previ. Cal afegir a la compra a habitatges de segona mà l'ITP, a habitatges d'Obra Nova l'IVA i AJD i en ambdós casos els honoraris de notaria i registre, totes les dades exposades són merament orientatives. AICAT 9189

Any de construcció 1986
Construïts 93 m2
Preu/m² 3.075
Dormitoris 3
Banys 2
Calefacció
Garatges 1
Alçada/Planta 3
Orientació Sur
Tipus de terra
Qualificació Energètica (E) MOSTRA

Immobles similars:

 
 86 m2  3  2
Superf. 86 m², 3 habitacions ( 1 suite, 1 doble, 1 individual), 2 banys, cuina, menjador, terrassa, terres, calefacció, vidres dobles, tancaments, fusteria interior, exterior, assolellat.
263.844 €
 
 151 m2  4  3
SANT BOI DE LLOBREGAT, Marianao pis dúplex en venda de 151 m² disposa de 4 habitacions (3 amb sortida a terrassa o balcó) una suite 2 banys complets i un lavabo,, saló menjador ampli amb sortida a terrassa i gran cuina office amb barra al menjador, molt ampli i tranquil finca de pocs veïns, molt bona zona prop de tots els serveis, (mercat, comerços, col·legis ambulatori, zones esportives) i a 10 minuts caminant de l'estació del ferrocarril.. ÚNIC EN LA ZONA!!!
340.000 €
Contacta amb el teu assessor
Miquel Estruch Muntane
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: