PIS EN VENDA ACTUALMENT LLOGAT

Pis en venda a Barcelona (L'Eixample)

Barcelona (L'Eixample) - REF. 16656

Ref. 16656 141 m2 3 2 3
venda: 800.000 

Vols invertir en vivenda a Barcelona? Perfecte! A IMMOMAX tenim el lloc ideal per a tu.

Actualment aquest meravellós pis està llogat amb un contracte que finalitza el 2026, però si no tens pressa, pots treure una bona rendibilitat fins que sigui el moment d'instal·lar-t'hi.

Imagina despertar cada matí en un lluminós pis de 141,00 m2 construïts, amb 126,00 m2 útils, en un dels barris més vibrants de la ciutat. Aquest increïble immoble compta amb 3 habitacions, 2 banys, ascensor, calefacció a Gas Natural, i està equipat amb aire condicionat i gas. Tot el que necessites per començar una nova vida a la ciutat!

Però això no és tot, la localització daquest pis és simplement immillorable. Situat en una zona residencial tranquil·la, amb tots els serveis al teu abast. Des de supermercats fins a restaurants, parcs i centres d'oci, tot és a poca distància a peu! A més, l'excel·lent xarxa de transport públic us permetrà desplaçar-vos fàcilment per la ciutat.

A més, si sou amants de l'art i la cultura, esteu d'enhorabona. Aquest pis és a pocs minuts d´alguns dels principals museus i galeries de la ciutat, així com de teatres i cinemes. Sempre tindràs alguna cosa interessant a fer en el teu temps lliure!

T'agrada gaudir de l'aire lliure? Aquest pis també és perfecte per a tu! A poca distància trobaràs bonics parcs i jardins on podràs passejar, fer exercici o simplement relaxar-te i gaudir del bon clima mediterrani.

A IMMOMAX no només venem immobles, oferim experiències úniques i moments inoblidables. El nostre equip d'experts estarà sempre a la vostra disposició per ajudar-vos en tot el que necessiteu durant el procés de compra. La teva satisfacció és la nostra prioritat! No deixis passar aquesta oportunitat d'adquirir la teva nova llar a Barcelona.

Truca'ns avui mateix per concertar una visita i descobrir tot allò que aquest meravellós pis té per oferir-te. T'esperem amb els braços oberts a IMMOMAX! Benvingut a la teva nova llar!

*En el preu de venda estan inclosos els honoraris de l'agència immobiliària més no inclou impostos ni despeses, els preus de l'oferta es poden modificar o donar de baixa sense avís previ. Cal afegir a la compra a habitatges de segona mà l'ITP, a habitatges d'Obra Nova l'IVA i AJD i en ambdós casos els honoraris de notaria i registre, totes les dades exposades són merament orientatives.

AICAT 9189

Any de construcció 1925
Construïts 141 m2
Útils 126 m2
Preu/m² 5.674
Dormitoris 3
Banys 2
Calefacció
Alçada/Planta 3
Fusteria Exterior
Estat
Tipus de terra
Ascensor
Aire condicionat
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Gas
La direcció de l'immoble és aproximada.

Immobles similars:

 
 139 m2  4  2
Pis al barri de Sant Gervasi, molt lluminós amb orientació SUD amb moltes possibilitats per reformar. Ampli saló/menjador amb llar de foc de marbre, cuina amb accés a una galeria i una suite amb una terrassa. Tres habitacions de les quals són dues dobles i una individual, dos banys complets.
720.000 €
 
 94 m2  3  2
Pis en venda a Sitges, amb 94 m2, 3 habitacions i 2 banys, Ascensor i Aire condicionat.
850.000 €
Contacta amb el teu assessor
Joan Palau
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: