Encantador Pis en Venda a Nou de la Rambla, Barcelona: Balcó amb Vistes a la Muntanya

Barcelona (Sants-Montjuïc) - REF. 16711

Ref. 16711 62 m2 2 1 4
venda: 359.000 

Encantador Pis en Venda a Nou de la Rambla, Barcelona: Balcó amb Vistes a la Muntanya

Descobreix la teva nova llar al cor de Barcelona. Aquest acollidor pis de 62 metres quadrats al carrer Nou de la Rambla t'ofereix una combinació perfecta de comoditat i modernitat, ideal per a aquells que busquen un espai llest per entrar a viure.

Ubicat a la quarta planta d'un edifici amb ascensor, aquest pis destaca per la seva lluminositat i vistes impressionants a la muntanya des del seu encantador balcó. Perfecte per gaudir de moments de tranquil·litat o compartir amb amics mentre es contemplen les vistes.

El pis compta amb dues habitacions, una doble i una individual, ideals per a una parella, una petita família o fins i tot per disposar d'un espai de treball a casa. El bany està equipat amb una moderna dutxa, proporcionant un ambient relaxant i funcional.

La comoditat està garantida amb calefacció i aire condicionat al saló i al dormitori principal, assegurant una temperatura perfecta en qualsevol època de l'any. El saló, ampli i amb terra de parquet, ofereix un espai càlid i acollidor, perfecte per relaxar-se o rebre visites.

La cuina, pràctica i ben distribuïda, està llesta per inspirar les teves dots culinàries, i compta amb un safareig adjacent que facilita el dia a dia i manté la funcionalitat de la llar. L'estil actual del pis es complementa amb acabats de qualitat que aporten un toc d'elegància i modernitat.

Aquest pis al carrer Nou de la Rambla és una oportunitat única per a aquells que busquen un habitatge en una ubicació privilegiada, amb totes les comoditats necessàries per a un estil de vida urbà i contemporani. No perdis l'oportunitat de visitar-lo i enamorar-te de la teva futura llar.

*En el preu de venda estan inclosos els honoraris de l'agència immobiliària més no inclou impostos ni despeses, els preus de l'oferta poden ser modificats o donar-se de baixa sense avís previ. Cal afegir a la compra a habitatges de segona mà l'ITP, a habitatges d'Obra Nova l'IVA i AJD i en ambdós casos els honoraris de notaria i registre, totes les dades exposades són merament orientatives.

AICAT 9189


Any de construcció 1974
Construïts 62 m2
Preu/m² 5.790
Dormitoris 2
Banys 1
Calefacció
Alçada/Planta 4
Fusteria Exterior
Orientació este
Estat
Tipus de terra
Ascensor
Aire condicionat
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Gas

Immobles similars:

 
 69 m2  2  1
Pis en venda a Barcelona, amb 69 m2, 2 habitacions i 1 banys, Ascensor i Aire condicionat.
312.500 €
 
 160 m2  4  2
Pis en venda a Vilanova I La Geltru, amb 160 m2, 4 habitacions i 2 banys, Traster, Ascensor i Aire condicionat.
360.000 €
Contacta amb el teu assessor
Joan Palau
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: