Avinguda del Mar, Roda de Berà

Roda De Bara - REF. 16892

Ref. 16892 167 m2 40 m2 3 3 1
venda: 460.000 

Exclusiu habitatge davant del mar al Roc de Sant Gaietà Desperta cada dia amb el so del mar i la brisa mediterrània a casa teva davant del mar. Aquest impressionant pis de 167 m² amb una terrassa privada de 40 m² es troba en una ubicació privilegiada a primera línia de platja, a l'encantador Roc de Sant Gaietà, a escassos minuts del port esportiu de Roda de Berà.

Una llar banyada de llum natural i espais amplisL'habitatge ofereix tres àmplies habitacions dobles, incloent una suite principal, dos banys complets i un lavabo addicional.

Cada espai ha estat dissenyat per maximitzar l'entrada de llum natural, creant un ambient càlid i acollidor, perfecte per gaudir a qualsevol època de l'any.

Cuina office moderna i funcional La cuina, d'estil office, és el cor de la casa. Espaiosa i ben equipada, es converteix en el lloc ideal per gaudir d´esmorzars en família o reunions amb amics.

El seu disseny contemporani i funcional convida a gaudir de cada moment. Saló menjador amb llar de foc i vistes al mar El saló menjador és ampli i elegant, amb una xemeneia que aporta calidesa a les nits més fresques i una sortida directa a la terrassa. Des d'aquí, podràs delectar-te amb les impressionants vistes al Mediterrani mentre gaudeixes de la suau brisa marina.

Ubicació privilegiada amb accés directe a la platja Situat al pintoresc enclavament del Roc de Sant Gaietà, conegut per la seva singular arquitectura i la seva autèntica atmosfera mediterrània, aquest habitatge us ofereix accés exclusiu a la platja de la Pallisseta des de la vostra pròpia entrada privada.

Gaudeix del luxe d'estar a poca distància a peu de la sorra, en un entorn tranquil i exclusiu.

Entorn natural i comunitat amb jardí privat A més de la seva privilegiada ubicació, la propietat compta amb accés a un encantador jardí privat comunitari, un oasi verd on podràs relaxar-te , desconnectar i gaudir de moments de pau envoltat de natura.

Privadesa i estil de vida independent Tot i que es tracta d'una planta baixa elevada, l'habitatge garanteix una privadesa total, similar a la d'una casa independent. Amb el seu accés directe i privat des del carrer, cada detall ha estat pensat per oferir-te una experiència de vida tranquil·la i còmoda.

A punt per entrar a viure:

Totalment reformat amb un gust exquisit, aquesta llar es lliura moblat i equipat, llest perquè et instal·lacions sense preocupacions. Només necessites portar les teves maletes i començar a viure moments inoblidables davant del mar. Extres opcionals: plaça d'aparcament i traster. tots dos accessibles mitjançant porta automàtica.

Construïts 167 m2
Preu/m² 2.754
Terrassa 40 m2
Dormitoris 3
Banys 3
Moblat
Cuina moblada
Garatges 1
1ª línia de platja
Qualificació Energètica (E) MOSTRA

Arxius adjunts

  • Immobles similars:

     
     125 m2  3  2
    Àtic en venda a Sant Boi de Llobregat, amb 125 m2, 3 habitacions i 2 banys, Garatge, Ascensor i Aire condicionat.
    400.000 €
     
     80 m2  3  1
    Àtic en venda a Castelldefels, amb 80 m2, 3 habitacions i 1 banys, Garatge, Traster, Ascensor i Aire condicionat.
    435.000 €
    Sol·licitar informació

    Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: