Finca rústica en venda a Horta de San Juan

Finca rústica en venda a Horta De Sant Joan, Tarragona

Horta De Sant Joan - REF. 16512

Ref. 16512
venda: 26.000 

IMMOMAX EBRE presenta aquesta propietat de 8.212 m2 de terreny juntament amb una encantadora caseta de 26 m2 a Horta de Sant Joan.

La caseta es troba en bon estat estructuralment.

El terreny, utilitzat actualment per camps de sembra, ofereix infinites possibilitats per aquells que busquen un espai per cultivar els seus propis aliments, crear un hort o simplement gaudir de la natura en estat pur. Amb un bon accés per camí de terra i a prop del poble, aquesta propietat combina la comoditat d'estar a prop de la civilització amb la pau i la tranquil·litat del camp.

Una de les principals avantatges d'aquesta finca és la seva excel·lent orientació, la qual garanteix una exposició solar òptima durant tot el dia. A més, les vistes panoràmiques que ofereix són molt bones.

Contacta'ns avui mateix per a més informació i per concertar una visita a aquesta meravellosa finca rústica al 696881908!

Parcel·la 8.212 m2
Preu/m² 3 €/m²
Edificables 26 m2
Repercussió m² edificables 1.000,00 €/m²
Qualificació sòl
La direcció de l'immoble és aproximada.

Immobles similars:

 
   0  0

IMMOMAX EBRE presenta hort a Xerta de 3.351 m² amb mandarins i terra de cultiu per a plantes. Inclou magatzem diàfan de 17 m² i aigua de reg. Sòl rústic. A només 2 km del poble, amb excel·lent accés i vistes impressionants. Ideal per a projectes agrícoles o recreatius. No perdis aquesta oportunitat única!

27.000 €
 
   0  0

IMMOMAX EBRE presenta aquesta finca rústica a Horta de Sant Joan de 2.605m2 i amb aigua de font pròpia i una bassa. Molt bones vistes, bon accés a 15 minuts d'Horta de Sant Joan.

26.000 €
Contacta amb el teu assessor
Joan Felix Lluis Teixido
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: