PIS TOTALMENT REFORMAT A LA DRETA DE L'EIXAMPLE

Barcelona - REF. 16538

Ref. 16538 83 m2 3 1
venda: 530.000 

Aquest pis és una joia al cor de Barcelona, ​​ideal per a aquells que busquen comoditat, estil i una ubicació privilegiada. Completament reformat recentment, es caracteritza per la seva lluminositat i ambient acollidor, amb vistes impressionants al passeig de Sant Joan.

En entrar-hi, et rep un espaiós rebedor, a continuació trobem les diferents parts de la casa. Un ampli passadís que distribueix a un gran saló menjador amb quatre finestrals cadascun amb el seu sortint a l'exterior, perfectes per poder gaudir de les vistes. El pis compta amb tres habitacions: la principal és doble i té un encantador sortint a l'exterior; la segona és mitjana, amb una finestra que dóna a un celobert, oferint tranquil·litat; i la tercera és una habitació individual, ideal com a despatx o vestidor, adaptant-se a les teves necessitats personals o professionals.

La cuina és àmplia i d'estil office, perfecta per gaudir dels àpats en família o amb amics. El bany està equipat amb dutxa i mampara, oferint un espai modern i funcional. A més, el pis disposa de calefacció i aire condicionat per conducte, garantint una temperatura agradable durant tot l'any. Els terres hidràulics aporten un toc delegància i tradició al conjunt.

La finca està equipada amb ascensor i compta amb servei de consergeria tant al matí com a la tarda, afegint-hi un nivell extra de comoditat i seguretat. Ubicat en una de les millors zones de Barcelona, ​​aquest pis és a prop de tots els serveis necessaris i ben comunicat amb transport públic, incloent-hi l'estació de metro Verdaguer. Sens dubte, una oportunitat única per viure a una de les zones més desitjades de la ciutat.

VINE A VEURE'L T'AGRADARÀ!!!!

*En el preu de venda estan inclosos els honoraris de l'agència immobiliària més no inclou impostos ni despeses, els preus de l'oferta poden ser modificats o donar-se de baixa sense avís previ. Cal afegir a la compra a habitatges de segona mà l'ITP, a habitatges d'Obra Nova l'IVA i AJD i en ambdós casos els honoraris de notaria i registre, totes les dades exposades són merament orientatives.

AICAT 9189

Any de construcció 1926
Construïts 83 m2
Útils 77 m2
Preu/m² 6.386
Dormitoris 3
Banys 1
Calefacció
Fusteria Exterior
Fusteria Interior
Orientació NORTE
Estat
Tipus de terra
Ascensor
Aire condicionat
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Aigua
Alarma interior
Conserge
Accés discapacitats

Immobles similars:

 
 66 m2  2  1
Pis en venda a Castelldefels, amb 66 m2, 2 habitacions i 2 banys, Piscina i Garatge.
599.000 €
 
 103 m2  3  1
Pis en venda a Castelldefels, amb 103 m2, 3 habitacions i 1 banys, Piscina, Traster, Ascensor i Aire condicionat.
550.000 €
Contacta amb el teu assessor
Ana Torrente Recobenis
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: