PÀRQUING AL CARRER LLULL

Barcelona (Sant Martí) - REF. 16654

Ref. 16654 14 m2
venda: 19.815 

IMMOMAX CONDAL us ofereix una plaça de pàrquing ubicada a Barcelona, ​​al barri del Poble Nou. L'obertura al pàrquing és per dues portes d'entrada que són automàtiques mitjançant un comandament a distància. Una situada al carrer Llull i l'altra a carrer Pujades per totes dues es pot entrar i sortir. Accés mitjançant una àmplia rampa, situada a la planta 0, té una superfície per a cotxe gran i moto. Amb molt bona maniobra daparcament.

Està a 13 minuts caminant de la Rambla del Poblenou i de la platja més a prop. Té molt bona comunicació a prop del metro Llacuna i Bogatell. Vine a veure-la T'AGRADARÀ !!

*En el preu de venda estan inclosos els honoraris de l'agència immobiliària més no inclou impostos ni despeses, els preus de l'oferta poden ser modificats o donar-se de baixa sense avís previ. Cal afegir a la compra a habitatges de segona mà l'ITP, a habitatges d'Obra Nova l'IVA i AJD i en ambdós casos els honoraris de notaria i registre, totes les dades exposades són merament orientatives. AICAT 9189

Construïts 14 m2
Preu/m² 1.415
Estat

Immobles similars:

 
 12 m2  0  0
Garatge en venda a Sant Joan Despi, amb 15 m2 i Tancat.
19.000 €
 
 9 m2  0  0
Garatge en venda a Cornella De Llobregat i amb 9 m2.
18.000 €
Contacta amb el teu assessor
Ana Torrente Recobenis
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: