Finca rústica en venda a Horta de San Juan

Finca rústica en venda a Horta De Sant Joan, Tarragona

Horta De Sant Joan - REF. 16515

Ref. 16515
venda: 26.000 

IMMOMAX EBRE presenta aquesta finca a Horta de Sant Joan de 2.605 m2. Compta amb aigua de font pròpia i una bassa, la qual cosa la converteix en un veritable paradís per als amants de la tranquil·litat i la natura. A més, disposa d'una zona d'horts on podràs cultivar les teves pròpies verdures i fruites fresques.

L'accés a la finca és bo, amb un bon camí que et portarà directament a la propietat en només 15 minuts des del poble. Això et permetrà gaudir de la privacitat i serenitat que tant desitges, sense renunciar a la comoditat i proximitat als serveis bàsics. Té unes vistes espectaculars.

Contacta'ns avui mateix i descobreix tot el que aquesta propietat té per oferir-te! IMMOMAX, on els teus somnis es fan realitat 696881908.

Parcel·la 2.605 m2
Preu/m² 10 €/m²
Qualificació sòl
Aigua
La direcció de l'immoble és aproximada.

Fotos 360º

Galeria

Immobles similars:

 
   0  0

IMMOMAX EBRE presenta hort a Xerta de 3.351 m² amb mandarins i terra de cultiu per a plantes. Inclou magatzem diàfan de 17 m² i aigua de reg. Sòl rústic. A només 2 km del poble, amb excel·lent accés i vistes impressionants. Ideal per a projectes agrícoles o recreatius. No perdis aquesta oportunitat única!

27.000 €
 
   0  0

IMMOMAX EBRE presenta aquesta finca rústica a Horta de Sant Joan de 8.212 m2 i amb una caseta de 26 m2. Amb camps que actualment es fan servir per sembrar. Molt bones vistes i bon accés, a prop del poble.

26.000 €
Contacta amb el teu assessor
Joan Felix Lluis Teixido (Venda)
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: