Casa estil masia catalana en prefecte estat

Gualba - REF. 16614

Ref. 16614 217 m2 35 m2 2 2
lloguer: 1.400 €/mes

Aquesta fantàstica casa és ideal si busques una construcció rústica, molt d'espai i sol.

Disposa d'un àmpli menjador amb sortida a una generosa terrassa i llar de foc. Cuina amb espai per menjar i dues habitacions en planta. La principal tipus suite amb un tamany considerable i espai per vestidor. Els seus dos banys complerts també es troben a la planta principal i la primer planta, totalment diàfana amb gairebé 30 metres és ideal per complementar amb un espai de treball, oci o per tenir una habitació extra.

El seu jardí amb arbres i zones fresques és perfecte per gaudir de l'exterior i el garatge, que és compartit, permet aparcament per dos vehícles.


La casa totalment independent, a quatre vents i amb jardí privat pertany a una construcció doble, amb dues cases iguals.


La propietat no accepta animals de companyia.


En els preus publicats no estan inclosos els impostos (ITP / IVA o AJD) i despeses de la compravenda o lloguer segons corresponguin. Sol·liciti la informació detallada de les característiques de l'immoble, els impostos i despeses de la seva operació, estarem encantats d'atendre'ls.

Els metratges de cada immoble són els obtinguts de la cèdula d'habitabilitat o del cadastre. AICAT 8031


Any de construcció 2002
Construïts 217 m2
Útils 210 m2
Parcel·la 520 m2
Terrassa 35 m2
Dormitoris 2
Banys 2
Fusteria Exterior
Fusteria Interior
Estat
Tipus de terra
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum
Aigua

Immobles similars:

 
 243 m2  3  2
Superf. 243 m², útil 105 m², 1078 m² solar, 3 habitacions (2 dobles, 1 individual), 2 banys, cantonada, enllumenat, asfaltat, urbanitzat, cuina, safareig, menjador, terrassa, terres, jardí, garatge, armaris, calefacció, mobles, vidres dobles, any construcció, aigua, llum, llar de foc, tancaments, assolellat, piscina, Estat certificació: .
535.000 €
Contacta amb el teu assessor
Marta Serra Roca (Lloguer)
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: