Casa en venda al centre de Xerta per reformar.

Xerta - REF. 16749

Ref. 16749 261 m2 2 m2 4 1
venda: 36.000 

IMMOMAX EBRE presenta aquesta casa a Xerta, de 261 m² distribuïts en tres plantes, és una oportunitat ideal per reformar. Situada en un carrer cèntric. La propietat conserva elements originals que es poden restaurar per mantenir el seu encant tradicional, al mateix temps que permet una renovació completa per adaptar-se a les necessitats modernes. Les tres plantes ofereixen amplis espais que es poden personalitzar per crear un habitatge espaiós i còmode. Hi ha una terrassa i un petit pati exterior.


Per a més informació truqueu al 696881908.

Any de construcció 1900
Construïts 261 m2
Parcel·la 87 m2
Preu/m² 138 €/m²
Terrassa 2 m2
Dormitoris 4
Garatges 1
Fusteria Exterior
Fusteria Interior
Estat
Tipus de terra
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum
Aigua

Immobles similars:

 
 54 m2  2  0

IMMOMAX EBRE ven casa al centre de Jesús de 54 m² i 2 plantes, ideal per reformar amb pàrquing. A prop de l'hospital. Perfecta per personalitzar des de zero, amb parets de pedra que ofereixen un gran potencial.

36.000 €
 
 110 m2  4  2
Casa en venda de 110m2 distribuïts en 4 plantes per reformar al cor del poble.

Amb una ubicació a prop del Parc Natural dels Ports.

Amb les seves 4 plantes, aquesta propietat té un potencial il·limitat per ser transformada en una llar veritablement única.

Un dels aspectes més destacats d'aquesta casa és la terrassa a la darrera planta. Aquesta terrassa té el potencial de convertir-se en un espai de “chill out” on els propietaris podran relaxar-se i gaudir de vistes impressionants al castell i les majestuoses muntanyes circumdants. Aquesta àrea exterior afegeix un toc especial a la propietat i permet la connexió amb l'entorn natural i les vistes panoràmiques.

En resum, aquesta casa en venda a Paüls presenta una emocionant oportunitat per als que busquen crear el seu propi refugi personal en un entorn natural i pintoresc. Amb la seva ubicació cèntrica al poble i el seu potencial de disseny a les 4 plantes, aquesta propietat convida a la imaginació i la realització d'una llar a mida en un entorn bonic i tranquil.
36.000 €
Contacta amb el teu assessor
Joan Felix Lluis Teixido (Venda)
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: