Pis en venda a Gandesa amb golfes

Pis en venda a Gandesa, Tarragona

Gandesa - REF. 16857

Ref. 16857 116 m2 3 1 1
venda: 86.000 

IMMOMAX EBRE presenta aquest pis en venda al centre de Gandesa que ofereix 116 m² distribuïts de manera molt funcional. Ubicat a la primera planta d'un edifici tranquil, l'immoble compta amb un rebedor espaiós que dóna la benvinguda, seguit d'un bany reformat fa 8 anys amb plat de dutxa. La cuina, equipada amb forn, vitroceràmica i més, es connecta a un safareig molt pràctic. El saló menjador té un balcó que comunica amb dos carrers, proporcionant una excel·lent llum i ventilació.


El pis compta amb tres habitacions: dues dobles i una individual, totes amb tancaments d'alumini i vidre doble que garanteixen l'aïllament tèrmic. La llum natural és abundant a tot el pis gràcies a la seva orientació exterior. La porta d'entrada és nova, així com la caldera i el termo, cosa que afegeix un valor extra en termes de confort i eficiència.


A més, l'edifici compta amb unes golfes a la part superior que funciona com a espai d'emmagatzematge, ideal per optimitzar l'ordre a la llar. Amb només 4 habitatges per planta, es tracta d'una propietat molt tranquil·la i acollidora, perfecta per a aquells que busquen una llar lluminosa i en ple centre de la ciutat.


Per a més informació i visites, no dubtis a contactar-nos al 696881908!

Construïts 116 m2
Útils 100 m2
Preu/m² 741 €/m²
Dormitoris 3
Banys 1
Moblat
Cuina moblada
Traster
Alçada/Planta 1
Fusteria Exterior
Fusteria Interior
Orientació Noroeste
Estat
Tipus de terra
Zones comunes
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum
Gas
Aigua
La direcció de l'immoble és aproximada.

Immobles similars:

 
 183 m2  5  1
Pis de 160 m2 amb molt de potencial. Si vols tenir una casa molt àmplia i tot a la mateixa planta aquest és el pis que estàs buscant. Compte amb una cuina reformada i equipada, saló-menjador, 5 habitacions dobles i 1 bany.
El pis disposa de llum, aigua i sortida de fums.
Es troba a la localitat de Xerta, un poble molt tranquil al costat del riu Ebre, disposa de supermercat, fleca, CAP, farmàcia, col·legis, etc. A 10 minuts de Tortosa i 30 minuts de la platja.
No dubtis a demanar més informació i fer una visita en aquest meravellós pis i truca'ns al 696 881 908!
79.000 €
 
 139 m2  0  0
Àtic perfecte per reformar de 139 m², situat a la 2a planta amb terrassa. La planta es distribueix en dos nivells actualment oberts per poder treure'n el màxim partit i veient-se un espai molt ampli amb un ventall de possibilitats. Té aigua i llum. Per a més informació o visites:
Immomax Ebre 696 881 908
71.600 €
Contacta amb el teu assessor
Joan Felix Lluis Teixido (Venda)
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: